keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Suomalaiset sukunimipaidat

Ken tohtii kantaa omalla nimellään varustettua paitaa tai hörppiä sukunimeä kantavasta mukista, niin sellaiselle on nyt saatavilla t-paitoja ja mukeja, sekä iso valikoima muitakin Spreadshirtin tuotteita.

Valikoimissa on suomalaisten 100 suosituinta sukunimeä ja iso lista vielä muitakin yleisiä sukunimiä. On Korhonen, Mikkonen, Mäkinen, Virtanen, Koivisto, Mäkelä, Hämäläinen, Laine, Savolainen, Heikkinen, Koskinen, Järvinen, Savolainen, Ruotsalainen, Virolainen, Suomalainen ja moni muu. Mikäli innostut tuotteista ja haluamasi nimi puuttuu listalta, niin lähetä toiveesi minkä nimen haluaisia saada valikoimiin, niin toiveesi voi toteutua. Toiveen voit esittää esim. tällä sivulla olevalla palautekaavakkeella.

Kuvassa on käytetty kahta väriä, joita voit muuttaa editorissa. Yhdistele siis tuotemuokkaimessa tuotteita, tuotteen väriä ja eri grafiikkaa vapaasti. Kuva painetaaan tekstiileihin oletuksena kestävällä flokki tai fleksipainatuksella. 

Mikäli haluat vaihtaa painatustekniikkaa niin kuva vaihtuu yksiväriseksi, mutta silloin käytössäsi on mm. kimallevärit. Digitaalipainatusta ei kannata valita tekstiileille, koska se kärsii pesuissa.

Suomalaiten sukunimi t-paitoja

Sukunimipaidat löytyvät kokonaan omasta nettikaupastaan osoitteessa:


Huom! t-paidat eivät ole suomalaisia, mutta sukunimet ovat lähes 100%:sesti, paitsi siis ne pari ruotsalaista alkuperää olevaa...
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti