lauantai 7. marraskuuta 2015

Tupenpellaajan t-paidat ja mukit. Tuppi, noloa ja ramia.

Tuppi on Lapissa ja muualla pohjoisessa suosittu korttipeli, joten päätin tehdä sillekin sitten kuvan jonka saa t-paitaan, mukiin ja kymmehniin muihin tuotheissiin Spreadshirtin valikoimissa. Kuvasta tehin kaksi eri versiota, toisessa on Tuppi-sana valkosella rajattuna, ramia ja noloa laatikoissa teksti valkosella. Se soppii varsinki semmossiin tuotheissiin joissa on tumma tausta. Toinen versio on sitten ilman kiertävää valkosta viivaa tuppi-sanassa ja läpinäkyvä teksti laatikoissa, eli niistä näkkyy tuotheen oma väri, eli toimii vaaleissa tuotheissa.

Väsäsin muutaman tuoteheen malliksi, joista tässä nytten esimerkkikuva selityksihneen, linkit tuotheisiin kaupassa heti kuan jälkheen. Huomaa että kauppassa aukeaa suunnittelutyökalu, jolla voit tehä justiin sammosen tuotheen ko halvaat, eli sellaa erilaisia tuotheita ja pistä kua sille niinkö halvaat.

Molemmat kuat löytyy tarvittaessa kaupan Knappidesignin sekalaiset kategoriasta, jos halvaat pistää tuotheeseen vaikka toiselekki puolen saman kuan niin solekko lisätä se grafiikka-valikosta (Sekalaista). Kuvasta voi vaihtaa myös kahta tai kolmea väriä toiseksi jos halvaa, mutta ei ole senthään pakko.

Tupenpellaajan kahvimukit, vaikka piän että tuoppi sielä taitaa kaverinna olla:


Tupenpellaajan paitoja:


Lissää tupenpellaajan paitoja:


Olkaapa hööli.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti