Suunnittele oma t-paita tai muu tuote

Valikoimissani on paljon tuotteita useassa kaupassa ja niin on monen muunkin, mutta aina ei löydy juuri sitä sopivaa vaihtoehtoa, mutta ainahan voit suunnitella aina oman t-paidan tai muun tuotteen.

Useita vaihtoehtoja, mikä paras sulle?

Omat kuvani ovat pääasiallisesti kolmessa suositussa kaupassa, joissa on kymmenittäin ellei jopa sadoittain erilaisia paitoja, tekstiilejä, mukeja, julisteita jne. joihin voi suunnitella myös itse oman tekstin. Mikäli kuvasuunnittelu ei itseltäsi onnistu, niin voi käyttää jo kauppojen mallikuvia hyväkseen ja lisätä vain haluamansa tekstit ja yksilöllinen tuote tai lahja on valmiina. Esittelen lyhyesti kaksi eri palvelua, joissa voit suunnitella oman t-paidan, kahvimukin ja monen muun tuotteen.

Zazzle kuvapaino

Zazzlessa tuotevalikoima on ylivoimaisesti laajin, eniten erilaisia vaihtoehtoja t-paidoissa ja muita tuotteita. Painotekniikkana on tekstiileissä käytetään tulostusta suoraan tekstiiliin johon ovat myös erikoistuneet, eli voit painattaa myös valokuvat paitoihin. Paino onnistuu myös tummille väreille, koska painavat ensin taustalle vaalean värin ja sen päälle varsinaisen kuvan. Suunnittelutyökalussa ei ole valmiita kuvia käytettävissä, mutta useat suunnittelijat sallivat oman valmiin kuvansa muokkauksen, joten voit yrittää etsiä aiheella sopivaa kuvaa ja muokata sen haluamasi mukaiseksi. Yhdistyksien ja seurojen tilauksissa hinta voi tippua reilusti kun tilausmäärä on suuri.

Avaa Zazzlen suunnittelutyökalu uudessa ikkunassa. Suunnittelu lähtee käyntiin valitsemalla ensin tuoteryhmän. Huomaa, että tilaus kannattaa tehdä aina Zazzlen eurooppalaisesta kaupasta esim. co.uk jota linkkini käyttävät tai .se eli Ruotsin sivuston kautta, jolloin kaikki arvonlisäverot ovat jo hinnassa, eikä tilauksille tule tullimaksuja. Minun piirtämiä kuvia löytyy useista Zazzlen kaupoista, pääkauppani on Knappidesign.

Zazzlen plussat 

 • Hurja iso valikoima, paljon erilaisia malleja ja laatuja 
 • Laadukas digitaalipaino 
 • Edullinen ja painatus, jossa hintaan ei vaikuta kuinka monta kuvaa tai komponenttia tuotteeseen painetaan, lisähintaa tulee vain mikäli kuva painetaan esim. paidan molemmille puolille
 • Monipuolinen suunnittelutyökalu, voit vaihtaa myös kuvan taustaväriä 
 • Alennusta jo yli 6 tuotteen tilausmäärästä 
 • Määräalennus, useammasta tuotteesta hinta tippuu 
 • Usein tarjouksia tietyistä tuoteryhmistä 
 • 30 päivän vaihto-/palautusoikeus 

Zazzlen miinukset 

 • Sivustoa ei ole käännetty suomeksi 
 • Toimitusmaksut elävät painon mukaan, tosin useissa tuotteissa myös ilmainen toimitus 
 • Tuote valmistetaan nopeasti, mutta toimitus postin kautta voi ottaa aikansa

Spreadshirt

Suosittu saksalainen kauppa, jossa laaja valikoima erilaisia tekstiilejä ja muitakin tuotteita. Valikoimissa myös tuotteita, joissa ympäristöasiat otettu erityiseen huomioon. Painotekniikoita on useita, joiden mukaan hinta myös muodostuu. Itse olen pyrkinyt käyttämään tekstiileissä Fleksi-painatusta, joka mahdollistaa vain kolmen värin käytön, mutta painatus on edullinen ja kestävä, eli kestää hyvin pesuakin. Kauppa palkitsee myös tilausmäärästä, eli jo yli kuuden tuotteen tilauksesta alennus on -10% ja yltää aina -30% asti. Soveltuu myös hyvin yritysten ja seurojen t-paitojen painoksi, jolloin yli 50 kappaleen tilausmäärissä huomattavat alennukset. 

Avaa Spreadshirt uudessa ikkunassa, voit tyhjentää editorin nykyisen kuvan ja lisätä oman kuvasi tietokoneelta tai kirjoittaa tekstiä.

Spreadshirtin plussat 

 • Sivut suomeksi 
 • Hyvä valikoima tuotteita, myös ekologisia vaihtoehtoja 
 • Useita eri painotekniikoita
 • Toimitusmaksu maksimissaan 7,90 euroa 
 • Hyvä ja helppo suunnittelutyökalu, joka mahdollistaa hyvin vapaasti kuvan painopaikan 
 • Määräalennus, useammasta tuotteesta hinta tippuu 
 • Maksuvaihtoehtona myös ennakkomaksu/tilisiirto ja Nordean verkkomaksu, jollei käytössä ole luottokorttia tai PayPalia 
 • 30 päivän vaihto-/palautusoikeus 

Spreadshirtin miinukset 

 • Mikäli käytät valmista kuvaa ja haluat liittää siihen oman tekstin, niin se vaikuttaa tuotteen hintaan

KOMMENTIT

Nimi

00's,1,1600-luku,1,1700-luku,1,2000-luku,3,40-luku,1,40's,1,50-luku,2,50's,2,60-luku,14,60's,11,70-luku,23,70's,18,80-luku,25,80's,21,90-luku,7,90's,5,Alennuskoodi,1,Ammatti,1,Austin,2,Autoilu,5,Autopaidat,40,Autot,39,BMW,2,Citroën,9,Datsun,1,Elokuva,1,Eläin,2,Englanti,1,Fiat,3,Finland,3,Finnish,3,Ford,2,Huivi,1,Hulluus,5,Huumori,21,Inktale,2,Iso-Britannia,4,Italia,3,Japani,3,Jääkaappimagneetti,2,Knapsu,1,Lada,1,Lappi,2,Lentokone,1,Lippalakki,16,Maalaisjärkikortti,1,Mercedes-Benz,3,Meänkieli,3,Miehille,3,Morris,1,Muki,25,Murretuotteet,4,Naisille,4,Neuvostoliitto,3,Nuoret,4,Opel,3,Paikkakunta,1,Parodia,3,Peugeot,5,Pop-taide,2,Ranska,14,Redbubble,15,Renault,4,Ruotsi,6,Saab,3,Saksa,8,Spreadshirt,10,Suomi,12,Superpower,1,T-paita,63,T-shirt,47,Taskumatti,1,Taulu,2,Televisio,3,Todistukset,1,Tornio,1,Toyota,2,Vauxhall,1,VAZ,1,Venäjä,2,Volkswagen,1,Volvo,2,Zazzle,40,Zazzle. Englanti,1,Zil,1,
ltr
static_page
Knappi.fi: Suunnittele oma t-paita tai muu tuote
Suunnittele oma t-paita tai muu tuote
Haluatko suunnitella ja painattaa oman kuvan tai tekstin oman t-paitaan, mukiin tai muuhun tuotteeseen. Täältä saat tietoja suosituista painopaikoista ja niiden plussat ja miinukset.
Knappi.fi
https://www.knappi.fi/p/tee-oma-t-paita-tai-muu-tuote.html
https://www.knappi.fi/
https://www.knappi.fi/
https://www.knappi.fi/p/tee-oma-t-paita-tai-muu-tuote.html
true
8916981591211148082
UTF-8
Kaikki viestit ladattu Ei osumia NÄYTÄ KAIKKI Lue lisää Vastaa Peru vastaus Poista lisäsi Etusivu SIVUT ARTIKKELIT Näytä kaikki SUOSITTELEMME MYÖS TUNNISTE ARKISTO HAKU KAIKKI ARTIKKELIT Ei osumia Etusivulle sunnuntai maanantai tiista keskiviikko torstai perjantai lauantai su ma ti ke to pe la Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Tammi Helmi Maalis Huhti Toukokuu Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu juuri nyt minuutti sitten $$1$$ minutes ago tunti sitten $$1$$ hours ago Eilen $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Enemmän kuin 5 viikkoa sitten Seuraajat Seuraa THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED 1. VAIHE: jaa sosiaaliseen mediaan 2. VAIHE: klikkaa sosiaalisen median linkkiä Kopioi koodi Valitse koodi All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy