tiistai 14. heinäkuuta 2015

Datsun 100A (Cherry E10) t-paidat ja lippikset

Datsun toi markkinoille Suomessa ensimmäisen etuvetoisen mallinsa vuonna 1970 ja sen kunnian sai Datsun 100A (E10). Malli tunnettiin alussa mallinimeltään Datsun 1000, mutta nimi vaihtui seuvaavana vuonna tututksi 100A:ksi. Muualla maailmassa auto tunnetaan myös mallina Datsun Cherry, joskin Suomessa Cherry tuli markkinointinimeksi myöhemmin uudemman mallin myötä. Pieni ja persoonallisen käyntiäänen omaava auto nousikin suomalaisten suosioon.

Tämänkin kuvan olen piirtänyt jo aikaa sitten, mutta nyt piirsin sen paremmaksi ja lisäsin ikkunat, jotka aiemmin puuttuivat kokonaan. Pieniä säätöjä ja lisää värivaihtoehtojakin lisätty. Valikoimissa alkuun kaikista väreistä t-paidat, lippalakit ja jääkaappimagneetit. Datsun t-paita on oiva lahjaidea Nissan-kerholaiselle loksauttamaan leuat Datsunien kokoontumisajoissa.

Tuoteet ovat muokattavissa, eli voit muuttaa kuvan kokoa, paitatyyppejä, värejä ja lisätä oman tekstin. Auton värit: musta, valkoinen, hopea, punainen, sininen, keltainen, vihreä ja ruskea.

Tuotteet löytyvät Zazzlen valikoimista, kategoriasta Automobiles - Datsun. Kauppalinkit kuvien jälkeen.


cap hat lippis kepsDatsun fridge magnet

Datsun Cherry 100A t-shirt

Datsun 100A/120A E10 Cherry


Datsun E10 giftDatsun Cherry
 Datsun Cherry t-shirts & gifts


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti