torstai 25. kesäkuuta 2015

Lahja insinöörille? Insinöörilahja tietysti!

Onko tuttusi tai sukulaisesi valmistumassa insinööriksi ja lahjaidea on aivan hukassa. No sitä varten on suunniteltu helppo ja hauska teksti, jolla saa insinöörin kuin insinööri suun hymyyn ja siinä samalla lahjan antajakin kokee pientä mielihyvää, koska eihän insinööritkään ole tosiaankaan täydellisiä, muutenhan maailmakin olisi jo valmis. Jutun juoni on, että cad-piirromaisesta tekstistä löytyy kirjoitusvirhe, eli r-kirjain on kääntynyt väärään suuntaan, no sattuuhan sitä paremmissakin piireissä.

Insinöörituotteita on useampaa erilaista versiota ja löytyvät Zazzlen laajasta valikoimasta. Valmiina on t-paitoja, mukeja, lippiksiä, hiirimattoja, kortteja jne. Mikäli haluat jonkin tietyn tekstin johonkin tiettyyn tuotteeseen mitä ei ole valmiina, niin laita toive tulemaan vaikka palautelaatikon avulla niin sellainenhan sinne lisätään.

Löydät kaikki tuotteet Suomipaidat-kaupasta ja sieltä alakategorista Ammatit.

Tässä vielä muutama mallikuva tuotteista, huomaa että kaupassa voit vaihtaa tuotteen mallia, väriä, kuvan kokoa jne. Voi lisätä myös omaa tekstiä tuotteeseen. Nämä hienot ominaisuudet kauppaan on kehittänyt tiestysti jokin insinööri.

Teksti on myös englanniksi, mutta ne löytyvät Knappidesignin kaupasta luokasta Misc - Sekalaista ja siellä Trust me -alakategoriasta.

Insinööri 1.0


Usko minua, olen insinööri t-paita


Voit luottaa minuun, olen insinööri t-paita


Insinööri 0.5 muki keskeneräisille

Trust me I'm an Engineer t-shirts


Suomipaidat-kauppaan

English versions from Knappidesign - Misc - Trust me

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti