Autopaidat

Yksi lähellä sydäntäni oleva aihe ovat autot ja nyt autoaiheisia t-paitoja löytyykin useilla eri merkeillä ja malleilla varustettuna Zazzle-kauppani valikoimista. Kuvat ovat vektorigrafiikkaa, joten voit vaihtaa tuotteen tai kuvan taustaväriä ja muuttaa kuvan kokoa vapaasti.

Useista autoista kuva on saatavissa myös useassa eri värissä ja mikäli kaipaat jotain tiettyä värisävyä, niin voit laittaa toiveen tulemaan vaikka tämän sivun palautelaatikon kautta, jolloin voin jossain vaiheessa lisätä ko. värin myös valikoimaan, myös automallien toiveita otetaan vastaan, koska on mukava tehdä sellaisia joille on myös kysyntää.

Valikoimissa aina t-paidat, mukit ja lippalakit ja monet muut tuotteet


Olen luonut jokaisesta autosta perusvalikoiman joka on t-paita, lippalakki ja muki, mutta joskus myös muita kuten hiirimattoja ja jääkaappimangeetteja jne. Huomaa, että voit vaihtaa paitamallia ja väriä mistä tahansa paitakuvasta, eli vaikka kuva olisi lastenpaidasta, niin saat vaihdettua paitatyypin ja tehtyä tilauksen aikuisten paidasta. Erilaisia paitamalleja on kymmeniä + eri värit lisäksi. 

Joistakin kuvista voi olla olemassa jo kymmeniä erikoisempiakin tuotteita valmiina, mutta aina jokin tietty haluamasi tuote voi puuttua valikoimasta. Hätä ja harmistus ei ole suuri, sillä voit pyytää minua tekemään haluamastasi kuvasta haluamasi tuotteen ja se on nopeasti valmis ja tilattavissa. Voin ilmoittaa sähköpostilla kun tuote on tilattavissa ja kaikki ovat iloisia.

Autopaidat löydät nopeasti Zazzle-kaupan etusivun valikosta omasta kategoriastaan Automobile, jossa eri merkit ovat omina kategorioineen, lisäksi useissa myös värit ovat vielä alakategorioina, joten voi nopeasti listata vain tuotteet joissa on haluamasi värinen auto. Kaikista autoista on myös versiot Redbubblen kaupassani, jossa laajempi valikoima valmiita tuotteita.

Valikoimissa tällä hetkellä olevat merkit ja mallit:

Mikäli tuotteessa ei ole linkkiä löytyy sen esittely vain englannin kielisestä sivustosta, mutta tuotteet ovat kyllä jo kaupoissani.
Kaikki piirtämäni autot löytyvät ensimmäisenä enlanninkielisestä automobile t-shirts blogista.
Citroën C5 t-shirt t-paita t-tröja
Citroën C5

Citroën C5 t-shirt t-paita t-tröja
Citroën CX Pallas

Mercedes-Benz t-shirt t-paita t-tröja
Mercedes W115

Opel Kadett D t-shirt t-paita t-tröja
Opel Kadett D
Toyota Corolla DX (E70)

Saab 900 Turbo t-shirt t-paita t-tröja
Saab 900 Turbo

Volvo 740 t-paita t-shirt t-tröja
Volvo 740

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti