Meänkieliset & Peräpohjolan murre -tuotteet

Meänkielisiä eli Peräpohjolan murtheela varustettuja t-paitoja ja muita tuotheita löytyy vino pino Knappidesignin Spreadshirt.fi-kaupasta ja kuvia tullee lissää tipottelemalla senku taiteilija ehtii kehittää ja piirtää niitä. Välhiin se saattaa olla iteat jumissa hetken, mutta niin vain son sitte. Nyt sielä on kuitenki knapsua ja nakkua, ei ole kaikki kompiaiset tuusissa, älä perusta sole kelhään helppoa ja monenmoista muuta tekstiä ja sanontaa.

Käytössä sivula eli kaupassa on työkalu, jossa voit itte valita ensinäki tuotheen, johon halvaat kuan ja saatat valita halvaatko kuan etheen, sölkhään vai hihhaan tai vaikka kaikhiin, sen jälkheen voit valita grafiikan, eli joko minun (knappidesign) suunnitteleman, jonku toisen tekemän tai saat sie vain suunitella aivan omanki jos halvaat. Voit vaihtaa grafiikan kokoa ja väriäki, niinkö paijanki väriä saattaa vaihtaa, eli sie saat tehä just semmosen tuotheen ko sie itte halvaat.

Siirry kauphaan suunnittelheen ja ostahmaan tästä: knappidesign.spreadshirt.fi

Listaa vain murretuotheet


Ko sie klikkaat tästä, sie näet tältä sivulta net tuotheet, jokka on merkitty tunnisteela "murretuotteet", mutta nole veikkosten kaikki ko net joista ole ehtiny jutun kirjottaa, eli kaupassa on paljon lissää.

Halvaaks tehä kokohnaan aivan oman?


Seki onnistuu, eli saatat laata oman kuan konheelta tai kirjottaa tekstin suohraan työkalusssa. Ko son tuote soppelisti valmis, niin laitat vain ostoskorhiin ja toistat toimenpiettä niin monta kertaa ko tuotettaki halvaat. Sitte vain tillaahmaan. Hoksaappa kattoa tämän blogin sivun alareunasta myös banneri, missä saattaa näkyä alenuskuponki, eli siittä vain koodi ylös ja pistät sen ostoskorissa fölhjyyn.

Tuotteita myös Mediatuulesta Ylitorniolta!


Osa valikoimista on nyt saatavilla myös Mediatuulen Lahjapuodista, osoitteesta Alkkulanraitti 57, Ylitornio. Tuotteet valmistetaan tilauksesta jopa saman päivän aikana, eli valitse Lahjapuodin kansiosta haluamasi kuva/teksti, valitse tekstiili, painatuksen väri ja mihin kohtaan haluat painatuksen tia useamman ja Soili tekee toteuttaa toiveesi. Valikoimaan lisätään ajoittain aina uusia tuotteita, jotka soveltuvat käytettävään painotekniikkaan ja kuinka ideoita kehittyy.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti