perjantai 19. kesäkuuta 2015

80:n lätkä, eli kasikympin lätkä t-paitaan

Tässä se on kaikkien 70-luvulta alusta aina 90-luvun puoleen väliin ajokortin ajaneiden autojen takalasia koristanut merkki legendaarinen 80 km/h sallitusta ajonopeudesta kertova kasikympin lätkä. Merkkihän suorastaan aiheutti kanssa-autoilijoissa hulluja reaktioita ja hermojen paukkumista, mutta onneksi lätkä on sittemmin jäänyt historiaan.

Nyt voidaan kuitenkin lämmöllä muistella menneitä ja antaa lahjaksi kortin ajaneelle palanen historiaa vaikkapa t-paitaan painettuna, tosin saattaahan tuo nykynuorissa herättää ihmetystä, kun eivät ole koskaan edes törmänneet koko merkkiin tai sen käyttötarkoitukseen, mutta kyllä perinteet ovat kuitenkin niin tärkeitä pitää hengissä. Kauheeta sano Itkonen.

Kuvista vievät linkit suoraan tuotteeseen, toinen paitaan jossa kuva on takana ja toinen missä kuva edessä. Esivalittuna mallina on miesten slimfit, eli tyköistuva malli, pukee hoikempaa sakkia, mutta voit vaihtaa t-paitaa tai koko tuotetta Tuote-valikosta sekä muuttaa kuvan sijaintia ja kokoa vapaasti. Kuva löytyy myös kaupan grafiikkagalleriasta Sekalaista (knappidesign).


Kasikympin lätkä t-paidan takapuolella.
80:n lätkä t-paidassa (selässä)

Kasikympin lätkä t-paidan etupuolella. Kuvaa voi muokata.
80-lätkä t-paidan rinnassa
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti