torstai 25. kesäkuuta 2015

Citroën CX Pallas t-paidat

Citroën CX eli "iso kissa" on maailmaa mullistaneen ja legendaarisen Citroën DS:n korvannut malli. CX tuli markkinoille 1974 ja valmistus jatkui aina 1990-luvulle asti. Auto omaa hyvin persoonallisen muotoilun, niin ulkoa kuin sisältäkin, joskin myös itse tekniikka on hyvin poikkeuksellinen verrattuna muihin merkkeihin. Koko valmistusaikansa kori koki ulkoisia muutoksia vain lähinnä puskureiden osalta, sisällä auton hallintalaitteetkin ovat kuin avaruusaluksesta.

Siispä Citroën CX jos mikä innosti piirtämään sen vektoriksi, jotta sen saa halutessaan asian harrastajat ja vihkiytyneet fanittajat hankkia omakseen vähintään t-paidan muodossa. Hyvin säilyneen CX:n arvokin kun taitaa olla jo nousussa seuraten siinäkin DS:n jalanjälkiä.

Kuva on Zazzlessa ja värit ovat musta, sininen, vihreä ja valkoinen. Tuotteita valmiina vähintään perusvalikoima, toiveitakin otetaan vastaan puuttuvien tuotteiden osalta. Tuttuun tapaan voit muokata kuvan kokoa, tuotteen väriä ja mallia sekä halutessa myös taustan väriä. Lisätä myös oman tekstin editorissa. Fantastique!

Ehdoton hankinta Citroën-harrastajien kokoontumisajoihin.

Kaupat esim.

Zazzle.co.uk/knappidesign* UK / EU
Zazzle.se/knappidesign* SE
Zazzle.fr/knappidesign* FR
Zazzle.de/knappidesign* DE
Zazzle.com/knappidesign* USACitroen CX magneetti

T-paidat T-shirts
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti