sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Mercedes W114/W115 t-paidat

Mercedes-Benz, eli Mersun 220D oli lapsuuteni kulkuväline kouluun. Naapurissa asui taksimiesrouva, joka kyyditti kouluun kyseisellä automallilla. Muistan aina sen käsijarrun vapautusäänen sekä sen vinyyliverhoilun kylmyyden varsinkin talvella. Automalli on suunniteltu ja tullut markkinoille 60-luvun lopulla ja oli tuotannossa 70-luvulla ja erittäin suosittu taksina.

Piirsin auton kolmessa eri värissä, beige, valkoinen ja musta. Piirtäminen olikin melkoisen haastavaa, kun tuo kromi ei ole helpointa saada luonnolliseksi vektorigrafiikkana. Grafiikkatyyppi sallii jälleen kerran sen, että voit itse päättää minkä värinen tuote mihin kuva painetaan on, tai minkä värinen tausta kuvalle tulostetaan. Voit myös lisätä omaa tekstiä ja muuttaa kuvan kokoa ja sijaintia vapaasti. Valikoimissa paljon erilaisia tuotteita kuten t-paitoja, lippalakki, mukeja, postikortteja jne. Voit lisätä tuotteeseen myös oman tekstin.

Kuvat löytyvät Zazzle kaupasta ja autot-kategoriasta, värit ovat omissa alakategorioissaan. Näillä erotut massasta Mercedes-harrastajien kokoontumisajoissa.

Mercedes W115 gifts
Mercedes

Mercedes-Benz T-shirts t-paidat t-tröjor
Mercedes-Benz W115

Mercedes W115 t-shirts tshirt
Mercedes-Benz 220

cap keps lippalakki

t-paita t-tröja t-skjorta

shirts paidat tröjor

Mercedes gifts


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti