keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lada 1200 eli VAZ-2101

Siperian Mersunakin tunnettu Lada 1200 useana eri värinä t-paitaan ja lippikseen, myös muita tuotteita tulossa jossain vaiheessa. Tämä VAZ-2101 sai kotimaassaan, eli Neuvostoliitossa nimekseen Žhiguli. Malli pohjautuu Fiat 124-tekniikkaan ja muotoiluun, tekniikassa ja korissa onkin vain suhteellisen pieniä muutoksia itse alkuperäiseen Fiatiin verrattuna. Valmistus alkoi vuonna 1970 ja päättyi 1997.

Omat muistoni autosta ovat 80-luvulta kun sukulaisperheessä oli kakkosautona, kesällä se muovin tuoksu ja pieni bensan tuoksahdus käynnistyksen jälkeen ovat jääneet mieleen. Sitten kun sain kortin toimin muutamia kertoja koulukaverille kuskina latuskalla, enkä keksi mitään mikä autossa olisi ollut positiivista, aika oli ajanut reilusti Ladan ohi jo 90-luvun alussa.

Paidat löytyvät muiden merkkien ja mallien mukaisesti Zazzlesta. Suunnista siis Knappidesignin kauppaan ja sieltä Automobiles - Lada-kategoriaan. Siellä löytyy myös hieman modernimpi Lada Samara. Lahjaideoita Lada-kerholaisille ja muille retron ystäville.

Tässä hieman erimerkkikuvia paidoista ja väreistä. Muokkaa kaupassa tuote omaksesi. Näiden kuvien lisäksi kaupasta löytyy myös tummempi vihreä versio.

Lada 1200 t-paita vihreäLada 1200 t-paita musta

VAZ-2101 t-shirt tröja skjorta blueVAZ-2101 Lada 1200 t-shirts tröja skjorta orange

Yellow VAZ-2101 Lada

Soviet VAZ-2101 shirt

Retro Soviet t-shirt

 Click to shop Lada t-shirts


Kaupat:

UK / FI http://bit.ly/knappidesign
Sverige http://bit.ly/knappi-se
USA http://bit.ly/knappi-us
DE http://bit.ly/knappi-de
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti