maanantai 6. heinäkuuta 2015

Toyota Corolla DX (KE70)

80-luvun alun Toyota Corolla DX, eli virallisesti E70 oli suosittu perheauto Suomessa. Tätä takavetoista Corollaan on valmistettu 1979 - 1983. Tämän auton perään kuolasi moni poika 90-luvun alussa saadessaan ajokortin, tosin allekirjoittanut joutui tyytymään Nissan Sunnyyn, koska Corolla oli huomattavasti kalliimpi ja tavoitellumpi. Senkin jälkeen tämä legenda on ollut vielä pitkään amitsupoikien päiväuni ja herättää vieläkin intohimoja. Saapa nähdä kuinka moni innostuu tilaamaan autopaidan Corollan kuvalla varustettuna. Corolla-tuotteet ovat kuuminta hottia p*llurallien hoodeilla.

Muokkaa paitaa, lisää vaikka oma teksti

Kuva on saatavissa mustana, valkoisena, sinisenä, keltaisena, punaisena, vihreänä ja ruskeana. Tuotteet tietysti kustomoitavissa vapaasti. Valmiina kirjoitushetkellä jo t-paidat ja lippikset, joiden tyyliä voi muuttaa vapaasti sekä lisätä tuotteisiin vaikka oman tekstin.

Kaupassa kuva löyty 4 tai 2 ovisena versiona.

Valikoima löytyy Zazzlen kaupasta:

UK / FI http://bit.ly/knappidesign (Suomeen kannattaa tilata täältä, valuutan voi vaihtaa halutessasi kauppasivun alareunasta kohdasta International)
Sverige http://bit.ly/knappi-se
USA http://bit.ly/knappi-us
DE http://bit.ly/knappi-de

Kategoria: Automobile - Toyota - Toyota E70

Toyota Corolla DX E70 mug mukiToyota Corolla DX E70 t-shirts t-paidat

Toyota Corolla DX E70 t-shirt t-paita

Toyota Corolla DX E70 tshirts tpaidat

Toyota Corolla DX E70 t-shirt t-paita

Toyota Corolla DX E70 t-shirt t-paita
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti