torstai 20. elokuuta 2015

Rohki knapsu!

Kaikile rohkeile knapsuile Rohki knapsu -paita, kahvitoopi, lippalakki, vyölina eli siis niinkö essu. Tuomosen kans jos essiintyy julkisesti, niin ei saa olla poka kovin ujo.

Saatat itte suunitella kaupassa justiinsa semmosen tuotheen ko halvaat aivan vaikka omale knapsule tai jollekki muule knapsunmieliselle. Valittet vain ensin tuotheen ja sen värin, sitte siirrät kuan sille kohtaa ko halvaat, säävät kokoa tietenki vähäsen ja voit vaihtaa kuan tai siis tekstin väriäki ja miksei vaikka lyö lissääki tekstiä tai ottaa vielä toisenki kuan valikosta. Kuan eli tekstin reunan saapi yhelä värilä ja sisälön toisela, aivan mahottomasti sulla vaihtoehtoja niinkö on meitä knapsujaki. Mithään pitäs ajatella ko suosituin rompe on ollu essu, onkhaan ne knapsut joutuhneet viston ja hellan välhiin?

Suunnittehleen ja mallaahmaan sie pääset tästä: http://knappidesign.spreadshirt.fi/rohki-knapsu-A103434252 (tuon linkki viepi paithaan joka maksaa vain 11,90 €, eli son rohki halpa, mutta knapsula saapi olla vähän massuaki ko kokona vain XL ja XXL)

Laitan varuiksi tähän toisenki linkin jos tuo toinen länkki on joku loppuunmyynti, eli tässäki peruspaita, joston kaikkia koko varmasti: http://knappidesign.spreadshirt.fi/rohki-knapsu-A103434537

Tässä on niinkö mallin vuoksi mitä sielä saattaa tehä, mutta tehe sie veikkosten oman knapsun näkönen.

rohki, knapsu, t-paita, paita, murrepaita, murre, meänkieli

rohki, knapsu, murretuote, essu, murre, meänkieli

rohki, knapsu, t-paita, paita, murrepaita, murre, meänkieli

rohki, knapsu, murremuki, muki

rohki, knapsu, t-paita, paita, murrepaita, murre, meänkieliEi kommentteja :

Lähetä kommentti