perjantai 14. elokuuta 2015

Vauxhall Firenza

Uusin kuva on Vauxhall Firenza, joka onkin harvinainen auto Suomen maanteillä, jäljellä olevat Vauxhallit taitavat liikkua enää autoharrastajien toimesta. Myöhempien aikojen Vauxhallithan ovat sitten Opeleita. Tämä Iso-Britanniassa vuosina 1971 - 1975 almistettu coupe pohjautuu Vauxhall Vivaan, mutta on tosiaan ulkonäöltään sporttisempi. Kuvan auto on vuosina 1971 - 1973 valmistettua malliversiota, sen jälkeen muotoilijat pilasivatkin auton keulan täysin. Auton puskuri poikkeaa myös Suomeen tuoduista malleista ja rattikin on väärällä puolella, mutta innoikkaimmat Vauxhall fanit tuskin asiasta välittävät, ajatushan se on tärkein.

Auto on monessa eri värissä ja mustaa lukuunottamatta autosta on aina kaksi versiota, eli yksivärinen ja toinen versio mustalla vinyylikatolla, eli nyt on varaa valita. Joistain väreistä voi löytyä myös joitain tuotteita, joissa auton ikkunoiden sävy on sininen. Tuotteita on tulossa tämän blogitekstin kirjoittamisen jälkeen lisääkin, mutta mikäli jokin tuote valikoimista puuttuu jonka haluaisit kuvalla varustettuna, niin pistä toiveesi tulemaan esim. palautekaavakkeella. Toiveita siis toteutetaan.

Tuotteet ovat Zazzlen valikoimissa, joten kaikki tuotteet löydät kategoriasta Automobile - Car. Tuttuun tapaan voit muokata kaupassa tuotteita.

Katso eri Vauxhall Firenza -tuotteet täältä.

Katso myös Vauxhall Astra Mark 1 (Opel Kadett D)

Vauxhall, firenza, caps, hats, trucker, lippis, lippalakki

Vauxhall, firenza, t-shirst, t-paidat, t-tröjör

Vauxhall, firenza, magnets, magnet, magnetti

Vauxhall, firenza, mug, mugs, muki, automobile

Vauxhall, firenza, t-shirt, t-shirts, t-paita, t-tröja

Vauxhall, firenza, t-shirt, t-shirts, t-paita, t-tröja
Vauxhall, firenza, t-shirt,  t-paita, t-tröja

Vauxhall, firenza, t-shirt, t-shirts, t-paita, t-tröjaEi kommentteja :

Lähetä kommentti