torstai 17. joulukuuta 2015

Austin Allegro t-paidat

Surkein brittiläinen auto voisi joku sanoa, no jos ei surkein niin ainakin kärjessä listaa keikkuu tämä 70-luvun suunnittelun kukkanen. Ideana oli tuoda markkinoille jotain sellaista uniikkia mitä Citroën edusti, uniikkia tuli todentotta, mutta Citroënin eleganssi jäi tavoittamatta tässä "lentävässä siassa" jolla nimellä auto myös tunnetaan.

Koska auto on brittiläinen niin toteutin auton kuvasta tietysti version oikealta ja vasemmalta ajettavina ja kuvassa Allegro tulee melkoisen vauhdikkaasti mutkaan.

Kaikista väreistä on kirjoitushetkellä valmiina Zazzlessa muki ja t-paita ja näissä tuotteissa on kaksi kuvaa, eli Allegron logo ja itse auto. Voit muokata tuotteita siirtelemällä kuvia, pienentämällä niitä tai vaikka poistamalla toisen jne. Tietysti tuotteen mallia voi vaihtaa, jolloin valittavinasi on kymmeniä erilaisia t-paitoja. Mukin taustaväriä voi myös vaihtaa. Osassa värejä on myös muita tuotteita pelkällä auton kuvalla. Mikäli jokin haluamasi väri/tuote puuttuu valikoimista niin laita toivetta tulemaan niin teen kauppaan sellaisen yhdistelmän, kyllä Allegron ystävä pitää saada ainakin hyvää palvelua.

Redbubblen valikoimissa on auton värivaihtoehtoja vähemmän ja siellä ei ole mallimerkintää mukana, tuotteita on paitojen lisäksi myös muita.

Tuloillaan on myös Austin/Morris Princess tuotteita.

Poimintoja Redbubbelen valikoimasta


Austin Allegro t-paita RedbubbleAustin Allegro t-paita Redbubble

Poimintoja Zazzlen valikoimasta


Austin Allegro muki ZazzleAustin Allegro muki ZazzleAustin Allegro lippis ZazzleAustin Allegro t-paita ZazzleAustin Allegro huonoin kaikista  t-paita ZazzleAustin Allegro huonoin kaikista 2. versio t-paita ZazzleAustin Allegro t-paidat ZazzleAustin Allegro paitaAustin Allegro tpaitaAustin Allegro t-paita ilman logoaAustin Allegro naisten t-paita ZazzleAustin Allegro t-paita logolla ZazzleAustin Allegro t-paita Zazzle pitkähihainen


ZazzleRedbubble

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti