sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kustomoitava Maalaisjärkikortti postikorttikoossa

Nyt se on saatavilla virallinen Maalaisjärkikortti, joka käy suosituksena ja pääsynä työhön kuin työhön. Kortti myönnetään vain maalaisjärjellä varustetuille yksilöille ja hakemuksia voi jättää maksua vastaan Zazzlen-kaupassa. Kortti on siis postikorttikokoa, mutta tämä kortti onkin hyvä olla suuri, jotta sen voi vaikka kehystää seinälle työkavereidelle kateutta aiheuttamaan.

Muokaa Maalaisjärkikorttia ja tilaa omalla nimellä ja kaverille kans


Kortin saa haluamallaan taustavärillä ja jokaiseen korttiin luonnollisesti tulee henkilö nimi. Voit tilata halutessasi vaikka yhden kortin omalla nimelläsi, jos ei harvinaista maalaisjärkeä ympäristössäsi esiinny.

Kaupassa löytyy kolme valmista värimallia, mutta aina kaupassa kuvan alapuolella on Customize-painike, jonka avulla pääsee vaihtamaan kortin taustavärin. Henkilön nimi kirjoitetaan valmiiseen kenttään oikeassa reunassa, jolloin se tulee näkyviin myös itse korttiin. Sitten vain haluttu kappalemäärä ja kortti ostoskoriin. Sitten toistat toiminto niin monta kertaa kuin oma maalaisjärkesi antaa periksi ja kuinka monta hakijaa korttia hakeekaan. Myöntämisperusteet ovat löysät ja periaatteemme onkin, että kuka vain maksaa, niin sille irtoaa.

Maalaisjärjellä ajateltuna tämän kustomoitavan kortin hinta on myös edullinen ja näitä riittää!


Maalaisjärkikortin valmiit värivaihtoehdot kaupassa:
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti