maanantai 10. lokakuuta 2016

Renault 5 t-paidat

Nyt vuorossa on kurvaava Renault 5 (Renault R5), jonka saa monessa eri värissä monenmoiseen paitaan ja tuotteeseen. Tämä 70-luvun alussa markkinoille tullut "Renu" säilyi 80-luvun puoleen väliin asti ulkoisesti lähes samanlaisena ja nyt kuvassa on 80-luvun viimeisin versio ensimmäisestä mallisarjasta.

Ensimmäisen mallisarjan valmistus päättyi 1985 ja markkinoille tuli toisen mallisarjan versio, jossa auton ulkonäköäkin modernisoitiin, joskin sen perusmuodot säilyivät edelleen tuttuina ja tunnistettavina. Renault 5:n korvasi 1990 tuotantoon tullut Renault Clio.

Kaikki värit Zazzlesta, muutamia Redbubblessa. Mikäli kaipaat jonkin värin Redbubbleen tai jonkin tietyn tuotteen, jota ei Zazzlessa ole vielä valmiina, niin lähetä toiveesi niin toteutan sen. Zazzlessa tuotteina t-paidat, mukit, lippikset ja jääkaappimagneetit, sekä jotain muitakin tuotteita eri väreistä tulossa.

Huomaa, että Zazzlen tuotteissa voi näkyä numero 5 myös kuvassa, voit muokata tuotetta ja halutessa poistaa sen. Samalla voit muokata kuvan kokoa ja sijaintia tuotteessa ja tehdä siitä sellaisen kuin haluat. 

Oiva lahja Renault-kerholaiselle ja vanhojen Renujen ystäville!

Tuotteita Zazzlessa


Punainen Renu Renaut 5

Renault 5 t-paita t-tröja t-shirt

Renu vitonen lippis 5

Renu vitonen - Renault 5 paidat

Renault 5 muki

Tuotteita Redbubblessa


Renault 5 paidat tröjor

Renu vitonen paita

Renault 5 vihko Redbubble


Kaupat


Renault t-paidat Zazzle
Renault 5 RedbubbleEi kommentteja :

Lähetä kommentti